Return to HitmanHQ
HitmanHQ Forum Index HitmanHQ
Home of the Hitman Community
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Making screenshots!

 
Post new topic   Reply to topic    HitmanHQ Forum Index -> Technical Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Cypress Hill
Informant


Joined: 06 Mar 2002
Posts: 114

PostPosted: Sat Aug 24, 2002 5:19 am    Post subject: Reply with quote

When i want to make a screenshot i do like this:

printscreen, and then alt tab to go to photoshop and paste and it there, but can't it be done with just one button without having to copy n paste it?

alotta pc games you just press like f12 or something and the jpg appears in a certain directory on the HD...
is this possible with the demo too? maybe some console command?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Nexus
Moderator


Joined: 30 Jul 2001
Posts: 12993
Location: in your forum, banning your dudes

PostPosted: Sat Aug 24, 2002 5:38 am    Post subject: Reply with quote

Just press Ctrl+F12. Old fashion.

The capture will be copied to hitman 2 directory, under the name dump###.jpg
_________________
Disco, Disco Cat
Dancing on a tin roof
Disco dancing's where it's at
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    HitmanHQ Forum Index -> Technical Support All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group